Veggie Burgers, Balletjes en Broodbeleg
Uitgeverij Standaard
Veggie Burgers, Balletjes en Broodbeleg
- Geschatte leverdatum: morgen (België)
- Verstuurd in plasticvrije verpakking (meer over onze werking)
- Gratis levering vanaf 75 euro binnen België (Nederland: € 120)
- Gratis afhalen in Brugge
- Betalen met digitale Ecocheques mogelijk (meer info)
Prijs incl. 6% BTW
Miki Duerinck & Kristin Leybaert
Vers is altijd het lekkerst. Daarom is het zo leuk als je zelf burgers, balletjes en broodbeleg kunt maken. Het vraagt niet eens zoveel werk.
In dit boek vind je originele combinaties met noten en groenten, granen en peulen, plantaardig gehakt en pittige smaakmakers die verwerkt worden tot burgers, balletjes en broodbeleg. Elk recept is apart en zit boordevol smaak. Soms zijn ze heerlijk klassiek, zoals de herfstburger met pompoen en hazelnoten, waterzooi met balletjes of gebakken champignonpaté. Andere hebben een mediterrane twist.
Proef maar eens van de Provençaalse linzenburger met cashewnoten, de polentaburger met mais en paprika, de risottekroketjes met tijm of de auberginetapenade met koriander. Helemaal verassend zijn de recepten met een oosterse toets. Een couscousburger met de smaken van Marokko, Thaise kokos-tofuburger, dahlballetjes met yoghurt en koriander of oosterse groentesalade met iziki... Eén voor één allemaal fantastische gerechten.
Heel veel recepten zijn veganistisch en/of glutenvrij.
Blogposts over dit product
Veggie-BBQ - Zo lust je seitan wel (en krijg je ineens ook die courgette-overvloed weggewerkt)!
Blogster Ann Welvaert, alias De Luie Vegetariër, experimenteert op regelmatige basis voor Kudzu met recepten uit onze veggie-kookboeken. Ze ging voor ons aan de slag met de barbecue.
Meer lezen